SBA Babaúszás Budapesten

 
 
A babaúszás foglalkozások időpontjai:
- Szombaton: 8:30 és 11:30 óra között
Figyelem!
Hétvégén az uszodát a Börzsöny utcai kapun keresztül, az udvaron át lehet megközelíteni!
Az udvari játszóteret és a sportpályát, kérjük ne használják!
Köszönjük!
 
Még infó (bejelentkezés):
Halász Fanni (oktató): +36 70 431 5407
Stoller Katalin (vezető oktató): +36 20 324 5117
 
Facebook csoport (bejelentkezés):
Email: info@babauszas.com
 
 
A babaúszás foglalkozásokat a Stoller Babaúszó Akadémia oktatói tartják!
A babaúszás órákhoz előzetes egyeztetés után bármikor lehet csatlakozni!

 

Stoller Babaúszó Akadémia (SBA)

„stílus és minőség a babaúszásban”

A Stoller BABAÚSZÓ AKADÉMIA védjegy alatt a Magyar Köztársaság területén működő babaúszó tanfolyam , olyan speciális csecsemő és gyermekúszási program, amely a babaúszást az úszásoktatás felől közelíti meg.
3 hónapos kortól  maximum 6 éves korig.
A foglalkozások  során a szolgáltatást igénybe vevők ugyanazon tematikával – azonos csoportbeosztás, fogások, tartások, énekek, eszközhasználat és órafelépítés – találkoznak. Azonos minőségű, magas színvonalú és egységes tartalmú, szakmailag ellenőrzött  szolgáltatáshoz juthatnak.
Manapság már nincsen olyan szülő, aki ne hallott volna a babaúszásról. Érdeklődik környezetében , interneten, esetleg a doktor néninél, aztán dönt, hogy fel keresi-e az „uszodát”, vagy sem. Sok szülő tartja fontosnak, korai fejlesztését csemetéjének, baba torna, mondókás , ének tanulások, korai angol. Egyre többen beiktatják a heti programba a vízi foglalkozásokat is.
Napjainkban nagyon népszerűek a családok körében a korai fejlesztéssel foglalkozó programok. Minél korábban érik babánkat a megfelelő ingerek, annál hatékonyabban fejlődnek alapképességeik. Így van ez a babaúszással is. Azt már minden tájékozott, érdeklődő szülő tudja, hogy a vízben való mozgásnak milyen jótékony hatásai vannak. Bármilyen vízben végzett gyakorla t erősítő, fejlesztő hatással van csöppségünkre. A magzati lét után a pozitív víz élmény nyugtató, kapcsolat erősítő szerepét ma már senki sem vitatja. A vízben vidáman lubickoló, elmerülő csöppség , ami minden szülő álma, vágya.
Hál istennek már egyre több helyen válik elérhetővé a szülők számára ez a tevékenységi forma. Sajnos mint az élet számos egyéb területén , itt is eltérő szakmai színvonalú babaúszó foglalkozásokkal találkozhatnak a szülők. Bármilyen típusú foglalkozásra járunk , izom fejlesztő , és egyéb , a csecsemő szervezetére pozitív hatása minden programban fellelhető. A víz már önmagában biztosíték arra , hogy a babátok jó helyen van. Tehát minden babaúszás jó!!! Ezt bátran kijelenthetem.
(forrás és bővebb információ: babauszas.com)
 
A babaúszás foglalkozásokon várunk mindenkit szeretettel, Budapesten a LoBoGó Tanuszodában!
A Stoller Babaúszó Akadémia már Budapesten (IX. kerület) is!!!
Jelentkezés és még több információ a babúszás foglalkozásokról Budapesten a helyszínen ill. az alábbi elérhetőségeken:
 
Stoller Katalin (vezető oktató): +36 20 324 5117
Halász Fanni (oktató): +36 70 431 5407